Lycka och lättnad

Idag fick vi hem ett brev där det stod att vårt visum kan hämtas ut på ICA. Josefin var snabb nog och körde dit direkt. Och vilken tur vi har, det är godkänt så nu slipper vi gå runt oroliga och vänta. Så himla skönt!
Nu är allt fixat, eller ja, nästan. Imorgon ska jag ta min sista spruta och sticka in om banken sen är allt klart! 

Nedräkningen har redan börjat. 19 dagar kvar!! Eller 20?! Jaja skitsamma, snart åker vi!!!!!!


 

/Ellinor

Uppdatering

Det har hänt en del saker sen jag skrev här sist. För det första är nästan allt fixat så det är hur skönt som helst! Tänk att man var tvungen att klydda med en massa bara för att åka på lite semester.
Men vi har varit och vaccinerat oss. Jag behövde bara fylla på med en spruta i och med att jag tagit dom innan men Elli behöver komma tillbaka en gång till och fylla på innan vi åker, och det ska hon göra på tisdag. När vi var där skaffade vi även tabletter som man tar innan man åker för att undvika någon slags feber-liknande sjukdom som finns där nere. Och för exakt en vecka sen så var vi i Stockholm och fixade visumet, det blev lite klydd men nu är det ivägskickat och vi väntar på att få hem det. Vi fick en underbar dag i stockholm i alla fall, dock blev vi lite besvikna på shoppingutbudet men några tusen spenderades i alla fall. Vi har även fixat flygbiljetter hem och på hemvägen kommer vi mellanlanda i London och hinna shoppa i 10 timmar!!! Vi lämnar Thailand den 23 Maj och kommer hem den 24, vi landar på kastrup vid 8 på kvällen sen tar vi tåget till malmö och hoppas på att bli hämtad av våra föräldrar där. Nu är det bara 24 dagar kvar tills vi åker, jag längtar :)
Har redan börjat tänka på vad jag ska packa.
Detta behöver vi köpa innan vi åker: Solkräm, hänglås och jag ska köpa lite böcker.

/ Josefin
RSS 2.0