Uppdatering

Tanken var att vi skulle åka till några öar men det har inte blivit av än. Vi har legat inne på rummet och varit magsjuka så vi hoppas på att kunna åka iväg snart.
Mer uppdatering då!

Buri tara

Nu har vi precis checkat in på vårt nya hotell och här kommer vi stanna resten av resan. Skönt att slippa dra sin tunga resväska som har lagt på sig några extra kilon under resans gång.

Vädret är inte det bästa. Har regnat i tre dagar nu, men då hittar vi bara på andra saker att göra.
Igår skulle vi till ett fiskcenter här i ao nang och mata hajar men så blev det inte alls. Istället hamna vi på ett helt annat ställe där det bara fanns små akvariefiskar. Lite besvikna blev vi allt.

Nu ska vi ut och handla lite.
Hörs när vi hörs!

Tesco lotus

Nu fortsätter vi med uppdateringar.
Idag vakna vi upp till blå himmel, gjorde vid oss och la oss vid poolen. Låg där ca 5 minuter sedan börja det spöregna. Perfekt!
Istället tog vi en taxi till köpcentret tesco lotus och oj vad mycket prylar där finns! Vi fick med oss en hel del hem. Kommer säkert få träningsvärk imorgon så tungt det var att bära på ;)

Nu ska vi se om vi kan hitta någon skräddare som ska göra om våra fina klänningar.

Ha det fint!

Krabi, ao nang

Gör ett försök med bloggandet nu. Eftersom vi har gratis wi-fi så har det inte blivit så mycket bloggande, det går ju så segt via iphonen men vi provar.

Nu befinner vi oss på ao nang och bor på ett jättefint hotell för endast 1400 baht per natt vilket blir ca 175 svenska kronor. Vi lever verkligen livet här. Jättebra shopping och väldigt väldigt bra massage!
En dag när det regnar ska vi ta oss till tesco, ett jättestort köpcentrum och shoppa lite. Men det verkar aldrig regna här.

Igår tog vi en mysig promenad vid stranden, tog en thaimassage och sedan fortsatte vi mot apberget. Himla tur att vi inte såg några apor för dem är farliga har vi märkt.....

Vi hörs snart igen!

Bjuder på några bilder

RSS 2.0